Wie ben ik

Ik ben Hennie Woering

Ik ben Hennie Woering geboren in 1971. Ik woon in Stadskanaal,  Van af 1 mei 2021 heb ik mijn praktijk aan de Veenstraat 22 A te Stadskanaal.

Na ruim 20 jaar in de slagerij te hebben gewerkt met de voorliefde voor het pedicure vak ben ik in 2010 de opleiding tot pedicure gestart. Met heel veel plezier heb ik mijn basis diploma gehaald en ben meteen gestart met de vervolgopleiding tot Medisch pedicure. Deze heb ik in april 2013 afgerond met succes.

Nadat ik mijn basis diploma heb gehaald ben ik eerst aan huis gestart met mijn praktijk: pedicure Hennie, maar al snel kwam daar een tweede praktijk bij op locatie kapsalon Hair and More, totdat ik een mooie grote ruimte aan de Veenstraat 22A te Stadskanaal heb kunnen realiseren heb ik een aantal jaren aan huis gewerkt.

More for Feet, meer voor voeten, omdat ik ook meer wil betekenen dan alleen de zorg voor uw voeten. Niet alleen voor de verzorging van uw voeten maar ook de uitgebreide welness voor uw voeten is erg belangrijk. Mijn uitgang punt is: je hoeft niet alleen met pijnlijke voeten naar de pedicure het is ook goed en gezond om uw voeten een heerlijk te laten verwennen met een massage of een heerlijk masker.

Medisch pedicure

Medisch pedicure Hennie, de mensen die diabetes, reuma of andere voetproblemen hebben kunnen bij mij terecht. Afhankelijk van de verzekering en de vergoedingen die deze verzekering daarvoor geeft kan de factuur worden gedeclareerd bij de ziektekosten verzekeraar.(vraag dit altijd na bij uw eigen verzekering) Daarnaast ben ik gecontacteerd bij het GHC (Groninger huisartsen coöperatie) en de podotherapeuten Voetstuk (Refaja ziekenhuis)en Erna läken podotherapie dat wil zeggen dat ik bekend ben bij de huisartsen en podotherapeuten  om de diabetes die recht op voetzorg hebben mag en kan behandelen. Ik ben Bij de brancheorganisatie Provoet aangesloten. Meer informatie: www.provoet.nl . Ik ben ook ingeschreven in het register voor pedicures van Procert www.procert.nl

Oncologisch voet verzorger (gediplomeerd) OVV  (voor kanker patiënten)

Sinds Januari 2020 ben ik ook OVV er dit houd ik dat ik ook de Oncologische patiënt (kanker patiënten) kan en mag behandelen. Dit gaat tijdens de behandeling tegen kanker in nauw overleg met de oncologisch verpleegkundige en of in overleg met de behandelend arts. De opleiding is van zeer hoog niveau en de bijscholing dient net zoals bij de medisch pedicure jaarlijks bijgehouden te worden zodat  de OVV pedicure ten alle tijde op de hoogte blijft van de ontwikkelingen die betrekking  hebben op deze specifieke voetzorg.  voor meer informatie WWW.IKNL.nl

Sport pedicure

Sinds voorjaar 2016 opgeleid tot sport-pedicure. In deze opleiding leer je om te gaan en het herkennen van blessures in de sport maar ook het adviseren en controleren van goed schoeisel. Maar ook vooral problemen op te lossen voor sporters met pijn die op het punt staan een grote prestatie te leveren. Een voetballer met een pijnlijke nagel of een wandelaar of hard loper met een blaar vrijwel overal is een oplossing voor.  De Sportpedicure is een verbijzondering van de Medisch pedicure, net zoals bijvoorbeeld de Sportfysiotherapeut een verbijzondering is van de “gewone” fysiotherapeut. Daar waar we kunnen zullen we elkaar aanvullen en zo nodig verwijzen.

Medical Taping:

Medical tape kan worden toegepast bij veel verschillende soorten klachten. Toepassingen van de tape zie je tegenwoordig vooral terug in de sportwereld. Bij klachten aan het bewegingsapparaat wordt de tape vaak ingezet om gewrichten te ondersteunen, of spieren te beïnvloeden om spanningstoename óf juist afname te realiseren. Niet alleen in de sport maar ook in het gewone dagelijkse leven ondervinden we wel een ergens last van hooikoorts of een carpaal tunnel deze zijn te behandelen met medical tape. Klachten nemen af of verdwijnen helemaal.

De tape kan ook gebruikt worden voor hooikoorts, houdingscorrectie, zwellingreductie, pijnvermindering en het verbeteren van de huidconditie bij bijvoorbeeld littekens. Medical taping is dus enorm veelzijdig. Niet alle therapeuten worden echter voor alle aspecten van de tape geschoold, vraag dus naar de mogelijkheden bij jouw behandelaar.”

AGB-code persoonlijk: 96-010875
AGB-code praktijk: 96-60849
KRP: 12679
Provoet lid: 309394

More for Feet | Pedicure Praktijk Hennie