Wie ben ik

Ik ben Hennie Woering

Ik ben Hennie Woering geboren in 1971. Ik woon in Stadskanaal,  daar heb  ik ook mijn praktijk ruimte aan huis. Oosterkade 14 9503 HN Stadskanaal.

Na ruim 20 jaar in de slagerij te hebben gewerkt met de voorliefde voor het pedicure vak ben ik in 2010 de opleiding tot pedicure gestart. Met heel veel plezier heb ik mijn basis diploma gehaald en ben meteen gestart met de vervolgopleiding tot Medisch pedicure. Deze heb ik in april 2013 afgerond met succes.

Nadat ik mijn basis diploma heb gehaald ben ik eerst aan huis gestart met mijn praktijk: pedicure Hennie, maar al snel kwam daar een tweede praktijk bij op locatie kapsalon Hair and More aan de hoofdstraat 8 te Stadskanaal. Inmiddels werk ik alleen nog op afspraak en in de praktijk aan huis.

More for Feet, meer voor voeten, omdat ik ook meer wil betekenen dan alleen de zorg voor uw voeten. Niet alleen voor de verzorging van uw voeten maar ook de uitgebreide welness voor uw voeten is erg belangrijk. Mijn uitgang punt is: je hoeft niet alleen met pijnlijke voeten naar de pedicure het is ook goed en gezond om uw voeten een heerlijk te laten verwennen met een massage of een heerlijk masker.

Medisch pedicure

Medisch pedicure Hennie, de mensen die diabetes, reuma of andere voetproblemen hebben kunnen bij mij teregt. Afhankelijk van de verzekering en de vergoedingen die deze verzekering daarvoor geeft kan de factuur worden gedeclareed bij de ziektekosten verzekeraar.(vraag dit altijd na bij uw eigen verzekering) Daarnaast ben ik gecontacteerd bij het GHC (Groninger huisartsen cooperatie) en de podotherapeuten voetstuk (Refaja ziekenhuis)en Erna läken podotherapie dat wil zeggen dat ik bekend ben bij de huisartsen en podotherapeuten  om de diabetes die recht op voetzorg hebben mag en kan behandelen. Ik ben Bij de brancheorganisatie Provoet aangesloten. Meer informatie: www.provoet.nl . Ik ben ook ingeschreven in het register voor pedicures van Procert www.procert.nl

Sport pedicure

Sinds voorjaar 2016 opgeleid tot sport-pedicure. In deze opleiding leer je om te gaan en het herkennen van blessures in de sport maar ook het adviseren en controleren van goed schoeisel. Maar ook vooral problemen op te lossen voor sporters met pijn die op het punt staan een grote prestatie te leveren. Een voetballer met een pijnlijke nagel of een wandelaar of hard loper met een blaar vrijwel overal is een oplossing voor.  De Sportpedicure is een verbijzondering van de Medisch pedicure, net zoals bijvoorbeeld de Sportfysiotherapeut een verbijzondering is van de “gewone” fysiotherapeut. Daar waar we kunnen zullen we elkaar aanvullen en zo nodig verwijzen.

Medical Taping:

Medical tape kan worden toegepast bij veel verschillende soorten klachten. Toepassingen van de tape zie je tegenwoordig vooral terug in de sportwereld. Bij klachten aan het bewegingsapparaat wordt de tape vaak ingezet om gewrichten te ondersteunen, of spieren te beïnvloeden om spanningstoename óf juist afname te realiseren. Niet alleen in de sport maar ook in het gewone dagelijkse leven ondervinden we wel een ergens last van hooikoorts of een carpaal tunnel deze zijn te behandelen met medical tape. Klachten nemen af of verdwijnen helemaal.

De tape kan ook gebruikt worden voor hooikoorts, houdingscorrectie, zwellingreductie, pijnvermindering en het verbeteren van de huidconditie bij bijvoorbeeld littekens. Medical taping is dus enorm veelzijdig. Niet alle therapeuten worden echter voor alle aspecten van de tape geschoold, vraag dus naar de mogelijkheden bij jouw behandelaar.”

 

 

AGB-code persoonlijk: 96-010875
AGB-code praktijk: 96-60849
KRP: 12679
Provoet lid: 309394

More for Feet | Pedicure Praktijk Hennie